20 september 2015
12:00

Hjorted/Totebo

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Hjorted/Totebo

Grabbarna tog på nytt en mycket fin seger genom att besegra Hjorted/Totebo med 3-2.
HM gjorde en grym första halvlek, med bra bredd och fint passningsspel. Det var William S som öppnade målskyttet efter ca 8 min. Benny gjorde 2 gubbar på sin kant och sköt stenhårt som målvakten inte kunde hålla, på returen höll sig William piggt framme och kunde lägga in bollen. Andra målet kom i mitten på halvleken. Oskar stoppade ett anfall och tog ner bollen och stötte fram till Axel som kom helt fri med målvakten och placerade in bollen kyligt i hörnet. 3-0 gjorde Admir från pass av Benny. Med 3-0 ledning från första halvleken så blev början på andra något avaktande. Spelet böljade lite fram och tillbaka.
När Totebo reducerade till 3-1 fick motståndare upp lite fart på benen. Men Erik i målet storspelade och HM fick lite farliga kontringar. Resultatet stod sig till sista sparken , då gjorde Totebo 3-2. Duktig domare var Kjell Davidsson som hade bra koll på det ibland tuffa spelet.
Alla ska ha en eloge för bra genomförd match, speciellt i första. Erik i målet måste framhållas som bästa liraren på planen.